Kód: | EL7917 |
Cena : | 2 790,00 Kč |
Dostupnost: | Skladem 5 dní |
Obsah: | 1200 ml |
Rozměr: | 26,5 x 21 x 45,5 cm |
EAN: | 8590306022773 |
VITVIT nízkootáčkový odšťavňovač.
Výkon: 200 W.
Max rozměry: 26,5 x 21 x 45,5 cm
Revoluční pomalé odšťavňování umožňuje získat, ve srovnání s běžným vysokorychlostním odšťavňovačem, až o 50% VÍCE ZDRAVÉ ŠŤÁVY z lisovaného ovoce, při polovičním času a při minimálním množství odpadu (vylisované dužiny).
Využívá k lisování surovin nízké otáčky. Extrahuje tak 100% PŘÍRODNÍ ŠŤÁVU a omezuje zničení zdravých enzymů.
Včetně 2 zásobníků o objemech 1200 ml.
Čerstvou šťávu nebo smoothie ocení zejména vegetariáni, vitariáni (přiznivci RAW FOOD stravy), vegani,... Ve vhodné kombinaci je možné podávat také diabetikům a lidem na redukční dietě.
POMALÉ LISOVÁNÍ ŠŤÁVY ZA STUDENA = neničí živiny a vitamíny VYSOKÁ VÝTĚŽNOST SUROVIN = šetříte peníze Ideální je používat čerstvé suroviny jako je např. ananas, červená řepa, kořenový i řapíkatý celer, jablko, okurka, špenát, dýně, rajče, mandarinka, meloun nebo hroznové víno, protože obsahují hodně šťávy. Vyrobí kvalitní lahodnou šťávu z LISTOVÉ ZELENINY usnadňující detoxikaci těla (bylinky, natě - zelí, salát, kapusta, fenykl, zázvor…), KOŘENOVÉ ZELENINY (mrkev, petržel, celer, červená řepa..), okurek, rajčat a OVOCE (jablka, hrušky, meruňky, broskve, jahody, citrusy, borůvky, kiwi, maliny…)
Součástí balení jsou 2 SÍTKA S RŮZNOU VELIKOSTÍ OTVORŮ.
Černé sítko SMOOTHIE - větší otvory v tomto sítku propustí více dřeně společně se šťávou = husté dřeňové nápoje. Využijete také při výrobě marmelád, džemů, ovocných pyré,…
Červené sítko - menší otvory v tomto sítku propustí minimum dužiny, ale maximum ovocné šťávy.
VERTIKÁLNÍ ŠNEKOVÝ LIS umožňuje vysoce účinnou extrakci šťávy. Uchovává více živých látek a minimalizuje separaci šťávy než běžné vysokorychlostní odšťavňovače. Efektivně odšťavňuje OVOCE a ZELENINU. Uchovává živiny, vitamíny, minerály a enzymy v nápoji lahodné chuti.
Otvor, ze kterého vytéká vylisovaná šťáva, je vybaven speciální zátkou, která umožní při odšťavňování hrdlo uzavřít a naplnit odšťavňovací komoru lahodnou čerstvou šťávou, kterou naléváme najednou. Díky tomu se lépe udrží pořádek v kuchyni, protože šťáva při lisování průběžně „neukapává“ při pomalém vytékání, případně při nutnosti vyměnit nádobu bez možnosti uzavření výlevky.