SAKAI 67 BONING vykosťovací nůž. Délka čepele 160 mm, celková délka 285 mm, tloušťka čepele 1,5 mm, váha: 173 g.
SAKAI 67 layers DAMASCUS JAPAN STEEL
čepel nože je vyráběná ručně z 67 vrstev damascénské japonské oceli japonský nůž Šefkuchaře díky výšce čepele umožní snadné přenesení nakrájených potravin do pánve nebo hrnce. na čepeli nože je luxusní strukturální vzor, který vznikl vrstvením a překládáním ocelí s různým obsahem uhlíku. nůž je perfektně ostrý a oboustranně broušený ergonomická rukojeť vyrobená z materiálu MICARTA, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici, svou texturou připomíná dřevo čepel a rukojeť tvoří jeden celek a proto nehrozí, že by se čepel z rukojetí uvolnila jako u levných nožů Core (střed nože) je vyrobený z japonské oceli AUS-10
Micarta, použita na rukojeti, je odolný vícevrstvý materiál, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici a svou texturou připomíná dřevo. U nožířů je oblíbená pro svou odolnost a houževnatost. Rukojeť je tvořena designovou kombinací s nerezovou ocelí (430 s/s). “Konstrukce a materiál nože jsou speciálně určeny pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin....” Řada nožů SAKAI 67 VRSTEV je balena v luxusní černé kartonové dárkové krabici s magnetickým zavíráním.