SAKAI 67 CHEF evropský nůž Šéfkuchaře. Délka čepele: 200 mm, celková délka: 325 mm, tloušťka čepele: 2,5 mm. Váha: 230 g
SAKAI 67 layers DAMASCUS JAPAN STEEL
čepel nože je vyráběná ručně z 67 vrstev damascénské japonské oceli na čepeli nože je luxusní strukturální vzor, který vznikl vrstvením a překládáním ocelí s různým obsahem uhlíku. nůž je perfektně ostrý a oboustranně broušený ergonomická rukojeť vyrobená z materiálu MICARTA, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici, svou texturou připomíná dřevo čepel a rukojeť tvoří jeden celek a proto nehrozí, že by se čepel z rukojetí uvolnila jako u levných nožů Core (střed nože) je vyrobený z japonské oceli AUS-10
Micarta, použita na rukojeti, je odolný vícevrstvý materiál, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici a svou texturou připomíná dřevo. U nožířů je oblíbená pro svou odolnost a houževnatost. Rukojeť je tvořena designovou kombinací s nerezovou ocelí (430 s/s). “Konstrukce a materiál nože jsou speciálně určeny pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin....” Řada nožů SAKAI 67 VRSTEV je balena v luxusní černé kartonové dárkové krabici s magnetickým zavíráním.