Počet položek: 0 0 Kč
Lavifa-shop
...pro Vás a Vaši domácnost

SAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceli

kliknutím zvětšíte
SAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceli
SAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceliSAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceliSAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceli
ks
Přidat do oblíbených
Kód:FC20112
Cena: 2 490,00 Kč
Dostupnost:skladem
SAKAI 67 CHEF evropský nůž Šéfkuchaře. Délka čepele: 200 mm, celková délka: 325 mm, tloušťka čepele: 2,5 mm. Váha: 230 g





SAKAI 67 layers DAMASCUS JAPAN STEEL

čepel nože je vyráběná ručně z 67 vrstev damascénské japonské oceli
na čepeli nože je luxusní strukturální vzor, který vznikl vrstvením a překládáním ocelí s různým obsahem uhlíku.
nůž je perfektně ostrý a oboustranně broušený
ergonomická rukojeť vyrobená z materiálu MICARTA, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici, svou texturou připomíná dřevo
čepel a rukojeť tvoří jeden celek a proto nehrozí, že by se čepel z rukojetí uvolnila jako u levných nožů
Core (střed nože) je vyrobený z japonské oceli AUS-10






Micarta, použita na rukojeti, je odolný vícevrstvý materiál, který obsahuje lněná vlákna a pryskyřici a svou texturou připomíná dřevo. U nožířů je oblíbená pro svou odolnost a houževnatost. Rukojeť je tvořena designovou kombinací s nerezovou ocelí (430 s/s).
“Konstrukce a materiál nože jsou speciálně určeny pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin....”
 Řada nožů SAKAI 67 VRSTEV je balena v luxusní černé kartonové dárkové krabici s magnetickým zavíráním.

Potřebujete poradit ? SAKAI 67 CHEF nůž Šéfkuchaře, z 67 vrstev damascénské oceli

Chcete se na něco zeptat?

Potřebujete poradit?

Napiště nám Mrkající

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace